Connecting People & Companies

Elf jaar geleden werkte ik bij een groot landelijk wervingsbureau. Daar heb ik veel geleerd over ondernemerschap. Pas veel later zou ik de werkelijke betekenis van het woord ondernemen gaan begrijpen. Wat een mooie ontdekkingstocht!

Tien jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. Door die stap heb ik de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Als mens, als ondernemer en als business partner. Al deze facetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en maken mij tot wie ik ben.

En nu, 10 jaar later, valt alles op zijn plek. Ik sta bewuster in het leven, er is meer balans en ik zie nu dat alles invloed heeft op elkaar. Als ik goed in mijn vel zit, positief ben en energie uitstraal, dan trek ik dat ook aan. Dit is de wet van de aantrekkingskracht.

DE WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT GELDT VOOR IEDEREEN!

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers? Kijk dan eens door de ogen van een potentieel nieuwe collega naar jouw bedrijf. Waarom zou een nieuwe medewerker voor jou willen werken? Ben je als sollicitant op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk eens door de ogen van een werkgever naar jezelf. Wat maakt jou uniek en wat is jouw toegevoegde waarde Zoals ik het zie, ben je aantrekkelijk als je de juiste energie uitstraalt, echt bent en durft te gaan staan voor wat je wilt. Je bent op een missie en daar ga je voor! Als je alles doet vanuit die levensenergie, dan weet ik zeker dat je alles kan bereiken. Na tien jaar onderneem ik vanuit mijn kern! Ik wil impact maken, betekenis geven aan wat ik belangrijk vind en anderen inspireren. Het is een reis die nooit ten einde gaat komen en ik nodig je mee om samen op reis te gaan.

Dankbaar

Dankbaar voor mijn groei en het avontuur de afgelopen 10 jaar. Dankbaar voor de mensen die mij hebben geinspireerd, mij het vertrouwen hebben gegeven en die hun grootste inzichten met mij hebben gedeeld. Een aantal van hen wilden die inzichten delen via video, deze vind je hieronder. 

Ik wens je veel inspiratie en plezier! Hella